Kõike millega nn. Võsa Villu tegeleb o-spordis.

Monday, May 20, 2013

Infot juunioritele ja täiskasvanud orienteerujatele

Nimelt edastan teile Taunolt saadud info Ungari WOCi katsevõistluste kohta. Tal endal enam blogi ei ole nii, et lubasin edastada seda vähest mida ta tahaks jagada.

Taunolt:

Käisin Ungari WOCi katsevõistlustel. Mõtlesin, et jagan elamusest pisut. WOCile minejad näevad mis elajad on Lenkei ja Adam. See jõud mis neis peitub on aukartust äratav. Ja samas alati hea näha kuidas mujal maailmas Wociks valmistutakse.
Ja samas meie kallitele juunioritele, kes lähevad Tsehhi jooksma. Minu soovitus teile on: Hakake tõuse jooksma!!! Mitte korra nädalas vaid iga kuradima päev. See ei ole soovitus, kui reaalselt tahate midagi seal korda saata, siis ülesmäge kahima!! Vutvutvut! PS! Sama tähtis on ka mäest allajooksmine. Vooremäed, Nõmme tõusud, Vällamäed, kõik kuradima mäed tasaseks joosta!! Ilma naljata. Orienteerumine on sellistel maastikel küllaltki lihtne, nii et põhiline mentaliteet on - tugevam võidab. Ja võidab ikka korraliku eduga.

Igastahes. Lisan siis rajad millel sain ise omal nahal tunda mis tähendab tõusu võtta ilma korraliku treeninguta.

Tegemist siis Sprindiga - üks katsevõistlustest.


Tavarada. - katsevõistlus. Adam ja Lenkei olid ainsad kes suutsid 90 minutiga selle läbida, ülejäänud jäid kõik 100 ja enamus 110 taha.

Lisan ka viimase päeva lühiraja viitstardist.

Viimaseks lisan ka ühest huvitavast rahva üritusest kaardid. Nimelt toimus esimese päeva õhtul 3x3 sprindi teade. Ehk kolm liiget ja kõik jooksid 3 erinevat rada läbi. Esimene 1, 4, 7 vahetus jne. Kihvt tempokas ja puhas meelelahutus orienteerujatele.



Ilma eelneva tõusu trenniteta oled seal nagu muna Talleegi tehases - ei keegi!

Jõudu treeningutele!

Tauno, läbi hea sõbra Võsavillu

PS! Kui küsimusi, küsige julgelt ja kui pildid kehva kvaliteediga, siis lähipäevil peaks ka routegadget neid radasid edastama.

5 comments:

  1. http://www.mtfsz.hu/versenyinfo/7261_e_eredm_valto.htm

    Kas sina, Tiira Tauno, said seal sprinditeates teise koha?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Jah sain küll. Isegi minu suur viga teises jooksus ei kukutanud meid tahapoole.

    Lugupidamisega,

    Tauno Tiira (aka. Torres, Ungari orienteerumisrahva seas)

    ReplyDelete
  4. Kas ma saan õigesti aru, et sa soovitad noortel, juunioridel ja ka täiskasvanutel trenni teha, et rahvusvahelistel võistlustel olla enam kui vaid statiivi rollis? Kui nii, siis loodan, et nad loevad su blogi, sest ma arvan sama.

    ReplyDelete
  5. Just sellepärast ma tahtsingi Tauno sõnu teistele edastada. Just juunioritele eriti!

    ReplyDelete