Kõike millega nn. Võsa Villu tegeleb o-spordis.

Tuesday, April 7, 2009

Treening


Et sai siis ka üks o treening tehtud. Trenni eesmärgiks oli kõik: teevalik, reljeefi lugemine, tempol lugemine ja asimuut jms. Piisavalt pikk ja raske rada: kuskil 3 km ja aega kulus umbes 49 min 27 sec. Jooksin natuke peale ka pärast. Arvan et tuli päris hea treening.

start-1 Mööda teed ringi. Enne punkti jooksin künka otsa et ikka punkt hästi ennem ära näha ning siis lajatada.

1-2 Väga aeglase (kõike lugesin ja kontrollisin) jooksuga mäeni, siis sinna otsa täiega ning mööda teed kuni väikese kaduva rajani (nägin huvitavat ford escorti, lilla). Sealt läbi jõe lagedale, enne jõge otsisin ülekäiku umbes 3 min aga siis ikke läksin sealt kus alguses olin (ei loe veaks). Aeglaselt kõike lugedes punkti. Viga tuli punkti võtmisega jooksinliiga kaugele (tagumise lagedani).

2-3 Kõige raskem punkt. Tahtsin aeglaselt joosta aga jooksin liiga kiiresti ja taga oleva sihi peale. sealt jalgrada mööda punkti piirkonda aga punkti kohe ei leidnud.

3-4 Teed mööda ringi (jooksin isegi punkti taha teed mööda). Teelt nägin punkti ära.

4-5 Väga raske punkt. Algul aeglase tempoga suure teepealt ning siiskui jõudsin kahe pätsini (=D) keerasin sisse (=D). Meelte segaduses jooksin tempoga alla sooni ja siis ei leidnud pärast kohe punkti üles ka.

5-6 Väga puhtalt. Sain ühe noore proffiga kokku ja imekombel meie asimuudid klappisid ja saingi otse punkti. Väga kiire tempo.

6-7 Ülimalt aeglane, kopsud ei tahtnud enam mind toetada ja paremal asuvate teede lugemine läks ka sassi.

Kokkuvõte: Hea treening hooaja alguseks. Hoidke alt koondislased.

No comments:

Post a Comment